Ga naar de inhoud
Stichting Prisma Almere huurt ca. 570 m2 kantoorruimte in Tower19
Stichting Prisma Almere huurt ca. 570 m2 kantoorruimte in Tower19

Stichting Prisma Almere heeft ca. 570 m2 kantoorruimte op de 11de verdieping van kantoorgebouw Tower19 gehuurd. Dagelijks biedt Stichting Prisma Almere basisonderwijs aan ruim 5200 kinderen in Almere. Stichting Prisma Almere heeft 19 basisscholen in Almere, waaronder één school voor speciaal basisonderwijs. Naast het regulier onderwijs beidt Stichting Prisma Almere ook verschillende onderwijsconcepten aan waaronder Dalton, IKC (Integraal Kindcentrum), Sterrenschool maar ook Ecologisch onderwijs. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad in deze transactie op namens Stichting Prisma Almere.

Lees meer
Argonweg 121 t/m 131 volledig verkocht
Argonweg 121 t/m 131 volledig verkocht

Deze nieuwbouwontwikkeling met een totaal oppervlakte van ca. 4.410 m2 bestaat uit 6 bedrijfshallen met kantoorfunctie. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de volgende criteria: functionele ruimten, een representatief uiterlijk, hedendaagse isolatienormen, onderhoudsarme materialen en de mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Kortom een investering in duurzaam vastgoed! Het front van alle bedrijfsunits is gericht op de busbaan die op geruime afstand ligt en richting de reeds nieuw gerealiseerde brandweerkazerne aan de overzijde. Dit geeft een vrij en wijds uitzicht met een brede blik. Tevens brengt dit veel daglicht aan de voorzijde mee voor alle units. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad bij de verkoop op namens de ontwikkelaar.

Lees meer
Greetz heeft de koningsbeltweg 42 gehuurd
Greetz heeft de koningsbeltweg 42 gehuurd

Greetz heeft de Koningsbeltweg 42 gehuurd. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 8.598 m2, bestaande uit ca. 7.432 bedrijfshal, ca. 733 kantoorruimte en ca. 432 m mezzanine. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad in deze transactie op namens de verhuurder, een internationale belegger.

Lees meer
Sandoz huurt ca. 1.010 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Floor
Sandoz huurt ca. 1.010 m2 kantoorruimte in kantoorgebouw Floor

Sandoz heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 1.010 m2 gelegen op de 11de verdieping van kantoorgebouw Floor. Kantoorgebouw ‘Floor‘ is een zeer hoogwaardige kantoorontwikkeling gelegen in het centrum van Almere, tussen het Stadhuis en het Flevoziekenhuis. De centrale ligging van het gebouw en de sprekende architectuur zorgen voor een grote mate van herkenbaarheid. Kantoorgebouw Floor bestaat uit circa 13.355 m² kantoorruimte, verdeeld over 14 bouwlagen. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad in deze transactie op namens de eigenaar.

Lees meer
Bison Investments uit Nijkerk koopt kantorencomplex Green Capitol Towers, gelegen aan de Transistorstraat 7 te Almere
Bison Investments uit Nijkerk koopt kantorencomplex Green Capitol Towers, gelegen aan de Transistorstraat 7 te Almere

Green Capitol Towers heeft een oppervlakte van ca. 22.125 m², verdeeld over vijf met koper beklede wigvormige torens welke met elkaar verbonden worden door een gemetselde gevel. Het kantorencomplex is gelegen op een unieke zichtlocatie langs de rijksweg A6. Het kantoor biedt buiten grote beschikbare vloeroppervlaktes ook faciliteiten aan zoals een business center, vergaderkamers, auditorium en een bedrijfsrestaurant en koffiecorner.

WVO bedrijfshuisvesting heeft namens Bison Investments uit Nijkerk de aankoop geïnitieerd en begeleid. De verkoper werd tijdens het gehele traject geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs.

Lees meer
GPS Buddy koopt de Tunerstraat 2
GPS Buddy koopt de Tunerstraat 2

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs heeft Zuidpoort B.V. de verkoop van de Tunerstraat 2 te Almere begeleid. Het gebouw is voor eigen gebruik verkocht aan GPS Buddy.

GPS Buddy is pionier op het gebied van Fleet Management en asset tracking systemen. Door voertuigen en werkmaterieel op de juiste manier te verbinden met organisaties en de personen die ze bedienen, wordt het mogelijk alle assets eenvoudig te monitoren, beter te plannen en wordt de communicatie direct.

Het betreft circa 1.375 m² kantoorruimte en 305 m² opslagruimte. Bij het pand horen maar liefst 37 parkeerplaatsen die op eigen terrein liggen. Tot de transportdatum was het gebouw verhuurd aan Sennheiser. Het gebouw is direct na de beëindiging van de huurovereenkomst leeg geleverd aan GPS Buddy.

Lees meer
Boxx opslag opent nieuwe vestiging in Almere
Boxx opslag opent nieuwe vestiging in Almere

Boxx opslag heeft het bedrijfspand gelegen aan de Zandzuigerstraat 2 gehuurd. Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 3.038 m2.

Voor Boxx Opslag is dit de eerste locatie in de provincie Flevoland en is met de centrale ligging, met ca. 800 self-storage units en 500-600 verplaatsbare opslagunits een belangrijke key-vestiging voor de toekomst.

Boxx Opslag in gespecialiseerd in het verhuizen en opslaan van inboedel voor zowel particulieren als bedrijven. Met deze locatie in Flevoland zet Boxx Opslag de volgende stap als snelgroeiende en toonaangevende marktspeler op het gebied van inboedelopslag

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad bij deze verhuurtransactie op namens Telesuper in samenwerking met de eigenaar van het gebouw.

Lees meer
GGD Flevoland koopt bedrijfspand aan de Veluwezoom 62
GGD Flevoland koopt bedrijfspand aan de Veluwezoom 62

GGD Flevoland heeft voor eigen gebruik het kantoor-/bedrijfspand aan de Veluwezoom 62 gekocht. Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 3.900 m2 en is gelegen op een perceel van 11.000 m2 op bedrijventerrein Veluwse Kant aan de A6. De ruimte was voorheen in gebruik bij Kerry (NL) B.V. Het gebouw zal door de GGD gebruikt worden ten behoeve van de ambulancedienst.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs en JLL traden collegiaal namens verkoper op.

Lees meer
Koningsbeltweg 42 verkocht aan internationale belegger
Koningsbeltweg 42 verkocht aan internationale belegger

Het bedrijfspand bestaande uit ca. 7.864 m2 bedrijfshal met ca. 733 m2 kantoorruimte is verkocht aan een internationale belegger.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs trad op namens verkoper. De kopende partij heeft Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs aangesteld als makelaar voor de verhuur van het gebouw.

Lees meer
Coop Vastgoed koopt met strategisch partner Telesuper een bedrijfshal met kantoor van ca. 11.321 m2 aan de Damsluisweg 56
Coop Vastgoed koopt met strategisch partner Telesuper een bedrijfshal met kantoor van ca. 11.321 m2 aan de Damsluisweg 56

Telesuper is verhuisd naar een nieuw E-Fulfilment Center. Het pand aan de Damsluisweg in Almere wordt volledig energieneutraal gemaakt en biedt vier keer zoveel ruimte als het vorige. Genoeg ruimte om onze groei voort te zetten, samen met onze partner Coop.

Coop heeft sinds 2018 vijftig procent van de aandelen van Telesuper in handen en en trekt nu haar E-commerce naar een hoger plan door de samenwerking met Telesuper te intensiveren. Door deze groeiende samenwerking werd het oude pand van Telesuper al snel te klein. In het nieuwe onderkomen is genoeg ruimte voor onze 300 medewerkers om de groei voort te zetten.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleiden en initieerde de aankooptransactie namens Coop Vastgoed/Telesuper.

Lees meer
Infomedics B.V. huurt ca. 3.400 m2 kantoorruimte van Newday Offices
Infomedics B.V. huurt ca. 3.400 m2 kantoorruimte van Newday Offices

Newday Offices Almere wordt de plek van het nieuwe hoofdkantoor van Infomedics, dat op zoek was naar extra ruimte na de fusie met Famed. Op deze locatie zal Infomedics eind 2020 ruim 3.400 m² kantoorruimte betrekken. Newday Offices Almere is gunstig gelegen, in de directe nabijheid van het NS station en tevens ook goed bereikbaar per auto. Daarnaast ligt het winkelcentrum van Almere op loopafstand.

Met de komst van Infomedics is de locatie die Newday Offices in juni 2019 in Almere heeft geopend bijna volledig verhuurd.  Newday Offices is een serviced office concept dat momenteel op 10 locaties in Nederland actief is. Het heeft 45.000 m² verhuurbaar vloeroppervlakte in acht steden.

Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs bracht de transactie namens Newday Offices tot stand.

Lees meer
Max Europe huurt ca. 1.985 m2 kantoor-/bedrijfsruimte aan de Antennestraat 45
Max Europe huurt ca. 1.985 m2 kantoor-/bedrijfsruimte aan de Antennestraat 45

MAX geldt al sinds 1942 als een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige industriële gereedschappen en kantoorproducten. De productontwikkelaars van MAX zijn toegewijd aan het ontwerpen van innovatieve en duurzame producten die tegemoetkomen aan de steeds weer veranderende behoeften van veeleisende professionals.

MAX EUROPE heeft zijn hoofdkantoor in Almere en bedient klanten in alle Europese landen. Het hoofdkantoor van het MAX-concern bevindt zich in Tokio, Japan.

Lees meer