Ga naar de inhoud

Almere verwelkomt A-ware Food Group

De gemeente Almere verwelkomt het familiebedrijf A-ware Food Group. De Nederlandse dienstverlener in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaas en andere foodproducten opent medio 2013 een vestiging in Almere.

In deze vestiging brengt A-ware Food Group haar dienstenverlening samen onder één dak. Het pand biedt onderdak aan een kaaspakhuis, verpakkingslijnen en opslag voor verpakte kaas. Ook wordt op het terrein een nieuw hoofdkantoor gebouwd waar ondersteunende diensten zoals financiën en planning worden gecentraliseerd. A-ware Food Group heeft gekozen voor de gemeente Almere vanwege haar centrale ligging in het centrum van logistiek Nederland en de beschikbare grond.

A-ware Food Group is al decennia lang actief in het rijpen, versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaasproducten. Dit familiebedrijf is de afgelopen jaren, mede door overnames, gegroeid. In het pand op bedrijventerrein Stichtse kant kan A-ware Food Group onder één dak kaas rijpen, verpakken en distribueren. Logistiek is een speerpuntcluster van de gemeente Almere en zij hebben actief meegedacht over de meest passende huisvestingsoplossing voor A-ware Food Group. Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs begeleidde de gemeente Almere in dit traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *